På det globale marked er det vigtigere end nogensinde at have fokus på parametre som miljø, bæredygtighed, logistik, fødevaresikkerhed og ikke mindst kvalitet.

Disse parametre er også centrale nøgleord for FITNESS FOOD, når vi vælger vores leverandører, distributionskanaler og forretningspartnere. Det er vores ønske at værne om miljøet og sikre ordentlige forhold for alle, der er i kontakt med vores produkter.

En af FITNESS FOOD’s vigtigste værdier er at imødekomme vores kunder- og samfundets ønsker om miljøvenlig produktion. Derfor har vi udarbejdet vores egen Code of Conduct og defineret krav til vores leverandører i en række Supplier Expectations og Supplier Questionaires, der sikre vore kunder god service i sidste ende. Både vores Code of Conduct og vores Supplier Expectations følger definitionerne fra EPPA (European Promotional Products Association).

 

Når nye produkter udvikles i samarbejde med vores eksperter, modtager vi altid rådgivning og miljøvurdering fra eksterne konsulenthuse. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at produkter fra FITNESS FOOD er produceret på en etisk forsvarlig måde, og at du trygt kan benytte de produkter, vi leverer til dig.


Hvis du ønsker yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 71 81 eller mail: info@fitness-food.dk.