På det globale marked er det vigtigere end noglesinde at have fokus på parametre som miljø, bæredygtighed, logistik, fødevaresikkerhed og ikke mindst kvalitet.

Disse parametre er også centrale nøgleord for FITNESS FOOD, når vi vælger vores leverandører, distributionskanaler og forretningspartnere. Det er vores ønske at værne om miljøet og sikre ordentlige forhold for alle, der er i kontakt med vores produkter.

En af FITNESS FOOD’s vigtigste værdier er at imødekomme vores kunder- og samfundets ønsker om miljøvenlig produktion. Derfor har vi udarbejdet vores egen Code of Conduct og defineret krav til vores leverandører i en række Supplier Expectations og Supplier Questionaires, der sikre vore kunder god service i sidste ende. Både vores Code of Conduct og vores Supplier Expectations følger definitionerne fra EPPA (European Promotional Products Association).

 

Worldwide patenteret teknologi

Vi har passion for mad og teknologi samt logistik. Vi har som de første på måltidskasse markedet arbejdet længe med forskning og researchet en masse.

Vi har brugt mange år på data søgning og været iblandt de dyreste, mellem og nu billiste i flere etaper og fået ris og ros igennem tiden igennem. 

Alle måltider der produceres - omtrent 150.000 enheder om dagen - Er baseret på rene fine råvarer - helt uden tilsætningstoffer eller kemiske stoffer som alle andre benytter. Delvist er produkterne gluten og laktosefrie.

Vi benytter i dag en teknologi bygget og designet til mikroovne og oplever en massiv tilstrømning af interessenter der synes priser, smag og kvalitet hænger godt sammen. Måltider skal derfor ikke i køleskab eller sendes med køletransport. De kan ved modtagelse holde + 5 måneder.

 

Det virker for nogle meget overvældende med flere måneders holdbarhed og intet behov for køleskab. Selv for fødevarestyrelsen var det et nyt bekendtskab her i Danmark og norden. Alt er kontrolleret under meget kvalitetsstandarder. Og maden produceres på en af verdensstørste fabrikker som udstyrer luftfragtsindustrien samt større dele af retail på globalt plan.

 

Fødevarersikkerhed: 

Og din sikkerhed, vi har altid øjne på sikkerheden og der benyttes ekstremt bevågenhed på alt fra a til z for at sikre og højne kvaliteten til slutbrugeren. Alle produkter føres tilsyn i henhold til HACCP - hazard analysis critical control point af det britiske retail konsortium samt (IFS ) international food standards samt kvalitatise ERP systemer der skaber sublim sporbarhed.