FITNESS FOOD Handelsbetingelser senest redigeret 2020-02-12
Gældende fra 12. Februar 2020.

Generelle oplysninger

Convenience solution group 
Etableringsår 2013

CVR. nr. 39136635

Hovedkontor
Nordre Fasanvej 87,4 th
2000 Frederiksberg

E-mail: info@fitness-food.dk
Telefonnummer: + 45 70 70 71 81

Betalingssystemer og metoder

Hos Fitness Food benytter vi en indløsningsaftale, der giver mulighed for at betale med: Visa, Visa Dankort, Mastercard, Maestro, JBC, PayPal, American Express, Diners Club, Via Bill, Paii, Sofort, Forbrugsforeningen og MobilePay Online. Derudover tilbyder vi fra 1. september også Abonnementsløsninger.

Levering

Alle ordrer afsendt fra FITNESS FOOD sendes med transportøren. Det kræves at en ordre indeholder minimum 7 produkter.

VI PRODUCERER:
Søndag 
Forsendelsen bliver sendt umiddelbart efter og leveres typisk dagen efter. 


Fragt ved bestilling af 7 varer: 29,-

Fragt ved bestilling af mere end 10 varer: 35,-

- FITNESS FOODS forsendelser. Vores særlige distribution af fødevarer sikrer en ekstra skånsom behandling af pakkerne fra FITNESS FOODS fabrik direkte ud til modtageren.

Vi leverer fødevarer til hele Danmark på alle bro-faste øer.

Det er ikke nødvendigt, at du er hjemme ved levering, da vi stiller kassen foran sikkert hoveddøren, hvis ikke andet er angivet.

Måltiderne kan som udgangspunkt sagtens holde sig kølige, da emballagen er specialdesignet og holder maden kølig i minimum 20 timer.

Levering af pakker sker i tidsrummet kl. 00-00. - Vi må desværre ikke love kunder tidsintervaller.

M
odtagelse

Når du bestiller dine måltider, kan du angive, hvis du har særlige ønsker til, hvor pakken skal sættes (terrasse, carport el. lign.).

Hvis der ikke er angivet et sted, sættes pakken ved din hoveddør. Chaufføren tager ikke leveringer med tilbage, og FITNESS FOOD påtager sig ikke ansvaret for eventuelt tyveri eller hærværk.

Aflåst opgang

Der leveres i tidsrummet kl. 8-17, hvor budene vil forsøge at komme ind i opgangen og stille din pakke. I de fleste tilfælde lykkedes dette fint. Men det er meget afhængig af forholdene ved den enkelte opgang.

Hvis du vurderer, at budet ikke har mulighed for at komme ind i opgangen i dagtimerne, har du mulighed for at:
– Tilføje en nabo i feltet med bemærkninger, som budet kan ringe på hos.
– Flytte din leveringsadresse til ny adresse – evt. firmaadresse.

Emballage

FITNESS FOODS emballage er genanvendelige papkasser.. Udgangspunktet har været at sikre den bedst mulige opbevaring.

Maden opbevares i alm kasser.

Pakning

Vi har udviklet en type emballage samt gas pakning omkring maden, som sikrer maden er frisk i op til 6 måneder. Dette betyder at vi minimere en del madspild samt sparer dig for en masse tid.

Leveringstid

Du vil typisk kunne forvente en leveringstid på *1 dag i hele Danmark. Dog kan der forekomme op til 2 dages leveringstid nogle steder.

*Det kræves at der som minimum bestilles 7 retter for afsendelse af ordre via webshoppen.

Egenkontrol

Fitness-food.dk har et gennemført egenkontrolprogram. Det samme har alle vores samarbejdspartnere. Det er et krav for at kunne handle med Fitness-food.dk

Egenkontrolprogrammet har til formål at sikre kvaliteten i alle processer fra råvare til levering hos kunden.

Fødevaremyndighederne aflægger løbende kontrolbesøg hos Fitness-food.dk såvel som hos vores samarbejdspartnere.

Reklamation

Når du handler hos FITNESS-FOOD.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, eller søge om tilbagebetaling af pengene afhængig af den konkrete situation. FITNESS FOOD kan ikke yde erstatning på allerede afsendte varer som af uforklarlige årsager ikke er anbragt, leveret eller på anden vis forsøgt afleveret. Vi dækker dog skader på emballage som er brudt eller beskadiget undervejs. Da vi yder en høj service, kan du altid søge om erstatning ved akutte situationer etc.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor dato mærkningen (holdbarheden) efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for få dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: Gothersgade 103, 1123 København K

Vi har brug for følgende information:

Kunde nr / Ordre Nr
Hvorfor du ikke er tilfreds

Når du sender varen til os Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Kortoplysninger

Sikkerhed

Betaler du med kreditkort, er du sikret mod misbrug, da du har mulighed for at afvise en betaling igennem din bank. Derudover har du ingen selvrisiko i tilfælde af, at kreditkortet misbruges i en online forretning, som benytter det der kaldes SSL. Vi benytter SSL på FITNESS-FOOD.dk, hvilket betyder at alle data, heriblandt dine kreditkortinformationer, behandles krypteret.

Hos FITNESS-FOOD.dk er det muligt at gemme dine kreditkort-oplysninger, pånær dine kontrolcifre. Disse oplysninger (kortnummer og udløbsdato) gemmes krypteret og opbevares af en PCI-godkendt betalingsleverandør. Vi har ingen mulighed for at tilgå eller dekryptere disse data hos udbyderen, og dine data krypteres af betalingsudbyderen inden de sendes til serveren.

Hvad gør I med mine personlige oplysninger?

Dine personoplysninger registreres hos FITNESS FOOD og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for FITNESS FOOD ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig, bortset fra gemte kreditkort-oplysninger. Den dataansvarlige på FITNESS-FOOD.dk er Mark Buch.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle data transmitteres krypteret via en sikker SSL hosting. Oplysninger afgivet til FITNESS FOOD videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos FITNESS-FOOD.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FITNESS-FOOD.dk via e-mail info@fitness-food.dk

Klageadgang

Du kan altid sende os en klage hvor du vedhæfter pålidelige billeder af produkter som du har været utilfreds med.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kvalitets ansvarlige, Mark Buch. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning forinden, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Indsæt: adresse, mailadresse, foto, telefonnummer for de nævn der er relevante for netop den vare du har været uheldig med.

FITNESS FOOD FORRETNINGS-BETINGELSER ( ABONNEMENT )

Disse betingelser gælder for websitet www.fitness-food.dk, de abonnement services, der tilbydes på Websitet og de produkter der leveres i henhold til Abonnementer.

AFBESTILLING, FERIE ELLER ÆNDRING AF ABONNEMENT

Du kan foretage ændringer ved at kontakte os på telefon eller mail eller ved at logge ind på vores hjemmeside. Deadline for ændringer afhænger af din leveringsdag:

På mail eller telefon På vores hjemmeside
Mandagskunde Fredag kl. 12 Søndag kl. 17.00
Tirsdagskunde Fredag kl. 12 Søndag kl. 23.00
Onsdagskunde Mandag kl. 14 Mandag kl. 23.00

Læs venligst disse handelsbetingelser. Ved at bruge Websitet eller ansøge om et FITNESS FOOD abonnement via Websitet, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. FITNESS FOOD anbefaler, at du printer en en kopi af disse vilkår. Personlig note fra os: Handelsbetingelser er ikke altid lige lette at forstår. Tværtimod. Faktisk kan man argumentere for, at de er skrevet af jurister og får juristernes egen skyld. De er der imidlertid for at beskytte dig som forbruger, så det er vigtigt, at du forstår alle detaljer. Har du derfor spørgsmål til vores handelsbetingelser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail info@fitness-food.dk eller på telefon 70 70 71 81.

1. OPLYSNINGER OM OS

FITNESS FOOD ApS – CVR nr. 32 34 51 90 Gothersgade 103A, 2 sal, 1123 København K.

2. ANSØGNING OG HYPPIGHED

 

2.4.Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

3. PRISER

3.1.Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på Websitet.

Priserne er inklusive moms.

3.3.Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit FITNESS FOOD abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler FITNESS FOOD, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (FITNESS FOOD abonnementet vil herved omgående ophøre).

4. BETALING

OBS: Tilmelder du dig i første halvdel af måneden, vil du først blive trukket for foregående måneds FITNESS FOOD Produkter (såfremt varene ikke er udsolgt) og derefter den aktuelle måneds FITNESS FOOD. Der vil gå ca. en uge mellem betalingerne. 4.3.Betaling skal ske med kredit- eller betalingskort (Dankort, eDankort). Du accepterer, at vi kan opkræve periodemæssige abonnementsgebyrer fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på Websitet eller ved at du sender en e-mail til info@fitness-food.dk (med tillæg af den tid, vi med rimelighed har brug for at ændre betalingen).

4.4.Betaling kan også ske med et af FITNESS FOOD udstedt gavekort eller vouchers (under iagttagelse af de betingelser, der fremgår af den pågældende voucher eller gavekort).

4.5.Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek på dig. 4.6.Skal du ændre (herunder slette eller fornye) dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på Websitet eller ved at du sender en e- mail til info@fitness-food (med tillæg af den tid, vi med rimelighed har brug for at ændre betalingen).

5. LEVERINGSTIDER

5.1.Efter indgåelse af et Abonnement, vil du modtage FITNESS FOOD Produkter efter bestilling. Afhængig af hvornår i en kalendermåned du har anmodet om FITNESS FOOD PRODUKTER via et FITNESS FOOD Abonnement, vil de første FITNESS FOOD Produkter blive leveret hurtigst muligt. En anslået leveringstid er angivet i den meddelelse, du modtager, når FITNES FOOD Produktet er blevet eller vil blive sendt til dig.

5.2.Hvis et FITNESS FOOD Produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere det pågældende FITNESS FOOD Produkt i den aktuelle kalendermåned. Det vil i så fald ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

6. OPSIGELSE OG AUTOMATISK FORNYELSE

6.1.Du og FITNESS FOOD kan til enhver tid og uden begrundelse opsige Abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode.

6.2.Du afmelder dit Abonnement via din konto på Websitet eller ved at sende en e-mail til info@FITNESS-FOOD.dk. FITNESS FOOD opsiger Abonnementet ved at sende en meddelelse til den e-mail adresse, du har angivet.

7. FORTRYDELSESRET

7.1.Såfremt du er en forbruger, kan du lovligt ombestemme dig inden for 14 dage (“fortrydelsesfrist”) fra den dag du modtager et FITNESS FOOD Produkt. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage. Dette er ikke gældende hvis produktet er produceret og afsendt til levering. 

7.2.Du kan kun udøve din fortrydelsesret, hvis FITNESS FOOD Produkterne i al væsentlighed er uændret. Dette gælder ikke, hvis FITNESS FOOD Produktet er blevet beskadiget, afsendt eller ændret på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge Produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig.

7.4.Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer FITNESS FOOD, hvad du har betalt for FITNESS FOOD Produktet i overensstemmelse med vores Returpolitik (jf. punkt 9 nedenfor).

7.5.Oplysninger om dine lovbestemte fortrydelsesret er også anført i vores meddelelse om, at et FITNESS FOOD Produkt er blevet eller vil blive sendt til dig.

8. KLAGER

8.1. Fra den 15. februar 2016 får alle forbrugere i EU desuden en ny fælles europæisk klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i andre EU-lande. Hensigten med den europæiske klageportal er at gøre det nemmere for både forbrugere og net butikker at håndtere klagesager på tværs af grænserne. Denne mulighed skal du naturligvis også have..:) Du kan finde link til klageportalen her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi håber dog, at du vil tage eventuelle udfordringer direkte med os. Det er hurtigere for dig, og vi er klar ved telefonerne og tasterne, og vil meget gerne hjælpe:) – dette skal under punkt

9. RETURPOLITIK

9.1.Hvis du returnerer et FITNESS FOOD Produkt til os, efter du har udøvet din fortrydelsesret (se punkt 7 ovenfor), vil vi gennemføre tilbagebetaling hurtigt, og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget FITNESS FOOD Produkt retur. Vi vil således tilbagebetale FITNESS FOOD Produktets pris plus eventuelle forsendelsesomkostninger. Du skal dog selv bære omkostningerne ved at returnere FITNESS FOOD Produktet til os (jf. punkt 7.3 ovenfor).

9.2.Hvis du returnerer et FITNESS FOOD Produkt til os af andre grunde (f.eks. fordi du tror, at FITNESS FOOD Produktet er defekt), vil vi undersøge det returnerede FITNESS FOOD Produkt og give dig besked via e-mail inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling. Vi udfører normalt tilbagebetaling snarest muligt og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtog information om, at købet ønskes annulleret. Vi vil således tilbagebetale FITNESS FOOD Produktets pris, eventuelle forsendelsesomkostninger og rimelige udgifter, du har haft ved at returnere FITNESS FOOD Produktet til os.

9.2.1.Som udgangspunkt vil vi tilbagebetale penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte til at gennemføre betaling til os.

10. ANSVAR

10.1 Hvis du er en forbruger reguleres vores ansvar for de leverede FITNESS FOOD Produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske Købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237). I øvrige tilfælde er vi kun ansvarlig for brud på disse vilkår, og kun for et samlet beløb svarende til dit årlige abonnementsgebyr, med mindre der foreligger tilfælde af grov uagtsomhed eller forsætlig adfærd. Disse begrænsninger gælder alene såfremt de er i overensstemmelse med gældende dansk lov.

11. FORCE MAJEURE

11.1. FITNESS FOOD er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af nogen af vores forpligtelser i henhold til et Abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

11.2. Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsning) følgende:

11.2.1. Strejker, lockout eller andre faglige aktioner;

11.2.2. Civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig eller trussel eller forberedelse til krig;

11.2.3. Brand, eksplosion, storm, oversvømmelse, jordskælv, epidemier eller andre naturkatastrofer;

11.2.4. Umulighed af brug af jernbaner, skibsfart, fly, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og

11.2.5. Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

11.3. Vores ydelser i henhold til ethvert Abonnement anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. FITNESS FOOD vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til Abonnement kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

12. TREDJEPARTS WEBSTEDER

12.1.Dette website kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for indholdet af sådanne hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

13.MEDDELELSER

13.1.Meddelelser til os, skal sendes til info@fitness-food.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet på Websitet.

14. INTELLEKTUEL EJENDOMSRET

14.1. FITNESS FOOD eller vores licensgivere ejer alle immaterielle rettigheder til Websitet og alle materialer lagt ud på Websitet. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

14.2.Du kan til personlig brug udskrive en kopi eller downloade uddrag af sider på Websitet. Du må ikke bruge nogen del af vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden først at indhente en licens fra os eller vores licensgivere.

14.3.Ved tegning af et Abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om FITNESS FOOD, FITNESS FOOD Produkter og/eller Abonnementer, som du har anført på Websitet, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores Website, på sociale medier og ved anden markedsføring.

15. TILFØJELSER OG ÆNDRINGER

15.1.Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet FITNESS FOOD Abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, informerer os om, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (i givet fald vil dit Abonnementet vil straks ophøre).

16. OVERDRAGELSE AF RETTIGHEDER OG PLIGTER

16.1.Du må ikke overdrage dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til Abonnementet uden vores forudgående skriftlige samtykke. FITNESS FOOD kan til enhver tid i din abonnementsperiode overdrage vores rettigheder eller forpligtelser i henhold til Abonnementet.

17. LOVVALG OG TVISTER

17.1.Disse vilkår og dit Abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister i anledning af disse vilkår eller dit Abonnement, skal afgøres ved de danske civile domstole.