Hvilke måltider bør jeg vælge?

Vores måltider kommer i 8 varianter, til dig som gerne vil have et nemt måltid

Med FITNESS FOOD måltider kan du vælge en pakke med 10-30 blandet retter om ugen.

Alt vores kød er tilberedt omhyggeligt og færdiglavet, så du blot skal læne dig tilbage og varme samt nyde måltiderne.

Hvordan tilberedes mine måltider?

Alle måltider SKAL blot varmes 3-4 minutter. Så har du et lækkert og frisk måltid.
FITNESS FOOD sætter nye standarder inden for produktion af sunde færdigretter, indenfor den nye patenteret mikrobiologi. Det er vores hensigt at give dig den bedste oplevelse hver gang. Vi går hverken på kompromis med fødevaresikkerhed, hygiejne eller kvalitet!

Den høje kvalitet er nøglen til vores succes, og vi tilstræber altid at leve op til vore kunders forventninger, derfor udvælger vi nøje de bedste ingredienser og råvarer til vores måltider.

Vores fabrikker er underlagt strenge krav fra fødevarestyrelsen, som lovpligtigt foretager sikkerhedskontrol op til flere gange om måneden. Vi har naturligvis fuld gennemsigtighed omkring dette, og du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter her.

Hvor længe kan maden holde sig?

FITNESS MÅLTIDER kan holde sig i 6 måneder fra modtagelse. De er konserveret og pakket i atmosfærisk gas, så maden kan holde sig frisk længst muligt.

Der kan i sjældne tilfælde forekomme enkelte fejl i pakninger eller ved lukninger, hvilket har betydet, at udefrakommende luft kan have sivet ind. Hvis du har oplevet sådanne problemer, så giv os endelig besked på info@fitness-food.dk.

Hvornår modtager jeg min Madkasse?

Bestiller du fredag før klokken 20:00 leverer vi mandag. Eller senest 3 dage efter bestilling.

Leverer i hjem til mig?

Vi leverer til hele Danmark på alle brofaste øer. Når pakken leveres, så plejer buddet at ringe på eller på anden vis advisere dig.

Skulle du være i tvivl om vi leverer på din bopæl, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.  70 70 71 81.

Du kan også skrive til info@fitness-food.dk.

Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme?

Det er muligt ved check ud at notere hvor du ønsker at buddet skal stille din pakke hvis du ikke er hjemme. Ellers kan du med fordel vælge pakkeshop.

Er intet aftalt og du ikke har mulighed for at være hjemme når buddet ankommer, ringer buddet dig op på det telefonnummer der er noteret på pakken. Sammen kan I aftale et sted på din bopæl, hvor buddet kan afsætte pakken.

Vi har også erhvervs levering og levering til pakkeshop som noget nyt.

Min mad er blevet beskadiget ved levering

Skulle der mod forventning være opstået skade på yderemballage eller selve maden, så skynd dig at tage et par billeder og send os en mail til: info@fitness-food.dk med lidt informationer omkring, hvordan du har oplevet hændelsen.

Normal procedure er, at vi sender dig noget ny mad så hurtigt som muligt.

Kan jeg afhente min mad personligt?

Vi tilbyder desværre ikke personlig afhentning på nuværende tidspunkt. Hele vores supply chain fungerer automatisk og vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde denne service i skrivende stund, da vores produktion ikke er opsat til at håndtere manuel betjening.

Kan jeg fryse min mad ned?

Vi anbefaler ikke at du fryser produkterne ned.

Kan jeg opvarme maden i mikrobølgeovn?

Alle måltider skal opvarmes i mikro ovn ( anbefales ) i 3-4 minutter. 

Er det så kun varme retter ?

Ja det nye sortiment skaber nye muligheder også for dig, så alle måltider skal varmes og tilberedes.