Hvilke måltider bør jeg vælge?

Vores fitnessmåltider kommer i to varianter, GET FIT og GET LEAN.

GET FIT er til dig, som gerne vil have et nemt og sundt måltid med den rette mængde fedt, protein og kulhydrater, som kroppen har brug for efter en hård træningssession.

GET LEAN er det samme måltid, blot reduceret på kalorier og kulhydrater for at gøre det nemt for dig. Det kan især være interessant, hvis du ønsker at tabe nogle kilo.

Med FITNESS FOOD måltider kan du vælge lækker pulled chicken (kylling), pulled beef (okse), pulled salmon (laks) og spicy tun.

Alt vores kød er tilberedt omhyggeligt og færdiglavet, så du blot skal læne dig tilbage og nyde måltiderne.

Hvordan tilberedes mine måltider?

FITNESS FOOD sætter nye standarder inden for produktion af sunde færdigretter. Det er vores hensigt at give dig den bedste oplevelse hver gang. Vi går hverken på kompromis med fødevaresikkerhed, hygiejne eller kvalitet!

Den høje kvalitet er nøglen til vores succes, og vi tilstræber altid at leve op til vore kunders forventninger, derfor udvælger vi nøje de bedste ingredienser og råvarer til vores måltider.

Vores fabrikker er underlagt strenge krav fra fødevarestyrelsen, som lovpligtigt foretager sikkerhedskontrol op til flere gange om måneden. Vi har naturligvis fuld gennemsigtighed omkring dette, og du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter her.

Hvor længe kan maden holde sig?

FITNESS MÅLTIDER kan holde sig 7-9 dage fra modtagelse. De er pakket i atmosfærisk gas, så maden kan holde sig frisk længst muligt.

Der kan i sjældne tilfælde forekomme enkelte fejl i pakninger eller ved lukninger, hvilket har betydet, at udefrakommende luft kan have sivet ind. Hvis du har oplevet sådanne problemer, så giv os endelig besked på info@fitness-food.dk.

Hvornår modtager jeg min Madkasse?

Bestiller du før klokken 23:59 leverer vi så tidligt som dagen efter og senest 3 dage efter bestilling.

Vær opmærksom på at vi kun kan levere på sjælland om mandagen.

Hvordan bygger jeg min egen Madkasse?

Du kan bygge din egen madkasse ved at lægge fitnessmåltider, my-addons, juices eller måltidskasser i indkøbskurven (madkassen). Ved check ud kan du vælge at abonnere på din madkasse og få den leveret hver uge.

Leverer i hjem til mig?

Vi leverer til hele Danmark på alle brofaste øer. Når pakken leveres, så plejer buddet at ringe på eller på anden vis advisere dig.

Skulle du være i tvivl om vi leverer på din bopæl, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.  70 70 71 81.

Du kan også skrive til info@fitness-food.dk.

Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme?

Det er muligt ved check ud at notere hvor du ønsker at buddet skal stille din pakke hvis du ikke er hjemme.

Er intet aftalt og du ikke har mulighed for at være hjemme når buddet ankommer, ringer buddet dig op på det telefonnummer der er noteret på pakken. Sammen kan I aftale et sted på din bopæl, hvor buddet kan afsætte pakken.

Fødevaretransport er underlagt meget strenge regler, derfor må buddet ikke tage pakken med retur.

Min mad er blevet beskadiget ved levering

Skulle der mod forventning være opstået skade på yderemballage eller selve maden, så skynd dig at tage et par billeder og send os en mail til: info@fitness-food.dk med lidt informationer omkring, hvordan du har oplevet hændelsen.

Normal procedure er, at vi sender dig noget ny mad så hurtigt som muligt.

Kan jeg afhente min mad personligt?

Vi tilbyder desværre ikke personlig afhentning på nuværende tidspunkt. Hele vores supply chain fungerer automatisk og vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde denne service i skrivende stund, da vores produktion ikke er opsat til at håndtere manuel betjening.

Kan jeg fryse min mad ned?

Vi anbefaler det ikke. At udsætte friske råvarer for et så markant temperaturskifte, kan have konsekvenser for madens udseende, samt kvalitet og smag. Derfor anbefaler FITNESS FOOD ikke, at du fryser maden ned.

Kan jeg opvarme maden i mikrobølgeovn?

Vores måltider er tilberedt, så de friske råvarer ikke udsættes for unødvendig stråling eller overophedning. Du vælger naturligvis selv, om du ønsker at varme maden, men FITNESS FOOD måltider er som udgangspunkt tilberedt, så de kan nydes som kolde og velsmagende retter på farten.

Er det ren og skær salat?

Nej, der er bestemt ikke blot tale om en salat, men derimod sunde og velsmagende måltider, der er rige på fibre og proteiner.

Vores fordelingsnøgle er tilpasset sundhedsstyrelsens anbefalinger til mænd og kvinder med en aktiv hverdag.

De to linjer – GET FIT & GET LEAN – betyder, at du kan vælge et måltid, hvis næringsindhold stemmer overens med dine behov og ønsker.